Nasze szkoły: Olkusz, Wolbrom

Szkolimy w Dąbrowie Górniczej i Krakowie

Facebook E-Mail
 
 

 

  

Szkoła Nauki Jazdy "Marzanna" - pozytywnie zaskakujemy.

 

Profesjonalne podejście, dobrzy instruktorzy z wieloletnim doświadczeniem i świetna oferta cenowa.

 

Ważna jest dla nas efektywność, ale również atmosfera podczas całego trwania kursu.

 

Uczymy jeździć z wielką pasją!

Tytuł opinii
Imię i Nazwisko

Rodzaj opinii

pozytywna
neutralna
negatywna

Treść opinii

Media OPINIE (44)

Od: Klaudia Ż z dnia 23.08.2012

Opinia: POLECAM - Pozytywna

Treść:

Jestem bardzo zadowolona z kursu, świetni instruktorzy i miła atmosfera podczas jazdy , prawko zdane za pierwszym razem polecam bardzo gorąco!!

Od: Michał K. z dnia 09.08.2012

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Polecam z czystym sumieniem, prawko zdane za pierwszym ;)

Od: Dawid K z dnia 24.08.2012

Opinia: Kategoria B - Pozytywna

Treść:

Super jestem zadowolony zdałem za 1 razem w Krakowie Polecam

Od: Łukasz S. z dnia 27.08.2012

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Polecam, bardzo dobrzy instruktorzy, świetna atmosfera, prawo jazdy zdane bez problemów za pierwszym razem.

Od: Agnieszka K z dnia 28.08.2012

Opinia: POLECAM - Pozytywna

Treść:

Znakomici instruktorzy oraz miła i przyjazna atmosfera. Gwarancja pełnego przygotowania do egzaminu. Szczerze polecam ;)

Od: Kasia Czeladzka z dnia 28.08.2012

Opinia: Polecam !!! - Pozytywna

Treść:

Moim zdaniem najlepsza szkoła nauki jazdy w okolicy ;) Profesionalne podejście do kursanta, świetni instruktorzy, uczą naprawdę skutecznie. Prawko zdane za pierwszym razem. Polecam !!!

Od: Magda Miła z dnia 29.08.2012

Opinia: neutralna - Neutralna

Treść:

Ani dobrze, ani źle - czyli tak jak wszędzie ;)

Od: Marcin Czyż z dnia 30.08.2012

Opinia: .... - Pozytywna

Treść:

Wspaniali ludzie z którymi, aż chce sie pracować i współpracować...(: ,nie bede wymieniał każdego z osobna bo mógłbym kogoś umniejszyć...

Od: Paweł C z dnia 31.08.2012

Opinia: POLECAM - Pozytywna

Treść:

Wszystko w najlepszym porządku. Pozdrawiam instruktorów, kierownika i Monike :) Specjalne podziękowania dla Grzesiów :).

Od: Bartosz Ch z dnia 02.09.2012

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Również polecam szkołę nauki jazdy Marzanna :) A i B zdane za pierwszym. Miła atmosfera i świetni instruktorzy, tak trzymać :)

Od: Marcin Żurek z dnia 03.09.2012

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Wg mnie najlepsza szkoła w Olkuszu. Super instruktorzy. Polecam.

Od: Mateusz z dnia 03.09.2012

Opinia: polecam - Pozytywna

Treść:

W szkole uczą bardzo sympatyczni instruktorzy, podczas jazd panuje świetna atmosfera. Egzamin w Krakowie zdany za pierwszym razem. Gorąco polecam wszystkim Marzannę!

Od: Weronika P z dnia 06.09.2012

Opinia: Polecam! - Pozytywna

Treść:

Świetni instruktorzy, wspaniała atmosfera, dogodne terminy jazd. Jak najbardziej polecam!

Od: Karolina M. z dnia 10.09.2012

Opinia: polecam - Pozytywna

Treść:

najlepsza szkoła! przemiła atmosfera, profesjonalne przygotowanie, zawsze pomocna i uśmiechnięta Monika.:D przyłączam się do specjalnych podziękowań dla Grzesiów:D pozdrawiam wszystkich pracowników i polecam wszystkim przyszłym kierowcom Marzannę.;)

Od: Mateusz R. z dnia 11.09.2012

Opinia: POLECAM - Pozytywna

Treść:

Świetna atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminu, dzięki czemu zdałem za pierwszym razem i to bezbłędnie! ;) Polecam !!! :D

Od: Mateusz K. z dnia 13.09.2012

Opinia: Ogólnie - Pozytywna

Treść:

Marzanne mogę polecić każdemu kto chce mieć prawko... W Marzannie zrobiłem kat. A i B, a później polecili mi gdzie robić C... Ostatnio byłem pytać się o C+E to także dostałem wskazówkę do jakiego dobrego ośrodka się wybrać... Spoko instruktorzy, szefowie, dziewczyny w biurze... Polecam w 100% każdemu kto chce dobrze nauczyć się jeźdić i zdać egzamin za 1 razem :) Pozdrawiam :)

Od: Adrian Zienkiewicz z dnia 15.09.2012

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Jestem Bardzo zadowolony z kursu jaki odbyłem w firmie Marzanna.. Instruktorzy : mili , przyjemni .. Bardzo fajna atmosfera podczas jazdy bez zdzierania gardła.. Prawko zdane za pierwszym razem dlatego proponuje tą firmę ...

Od: Paweł B. z dnia 15.09.2012

Opinia: Polecam jak najbardziej - Pozytywna

Treść:

Choć mineło już 3 lata od kiedy zdawałem prawo jazdy w marzannie to do dziś bardzo miło wspominam wykłady prowadzeone przez p. Adama jak i same jazdy ; ) Pozdrowienia dla Marcina Czyża

Od: Dorota Kowal z dnia 17.09.2012

Opinia: Recommend ;D - Pozytywna

Treść:

Z czystym sumieniem polecę każdemu \"Marzannę\". Instruktorzy mają fajne podejście do kursantów. Podczas jazdy można czuć się swobodnie:) Kierownik miły z poczuciem humoru, a dziewczyny w biurze bardzo uprzejme:)

Od: Justyna H z dnia 17.09.2012

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Szkoła nauki jazdy na wysokim poziomie, gorąco polecam.

Od: Piotr P. z dnia 21.09.2012

Opinia: pozytywnie - Pozytywna

Treść:

mili ludzie , wspaniała atmosfera aż chce się robić prawko. Najlepsza szkoła w Olkuszu,zdane za 1

Od: Piotr P. z dnia 21.09.2012

Opinia: pozytywnie - Pozytywna

Treść:

mili ludzie , wspaniała atmosfera aż chce się robić prawko. Najlepsza szkoła w Olkuszu,zdane za 1

Od: Damian Wadas z dnia 25.09.2012

Opinia: Rekomendacja :) - Pozytywna

Treść:

krótko i na temat polecam ;]

Od: Asia M. z dnia 18.10.2012

Opinia: POLECAM ! - Pozytywna

Treść:

Bardzo polecam, świetna atmosfera, jazda to coś wspaniałego z takimi instruktorami, szczególnie z Grześkiem :D zadane za pierwszym, uczą świetnie ! Pozdrawiam całą Marzanne :)

Od: Ernestyna z dnia 02.11.2012

Opinia: polecam - Pozytywna

Treść:

prawko zdałam za pierwszym razem i jestem b. zadowolona ze szkoły :)

Od: Tomasz G. z dnia 25.11.2012

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Świetne przygotowanie, które gwarantuje widoczne efekty w postaci zdanego egzaminu. Z pełnym przekonaniem, szczerze polecam!

Od: Anna Kus z dnia 31.01.2013

Opinia: Bez komentarza - Neutralna

Treść:

dlaczego nie można dać negatywa,to ma być szkoła jazdy?? żal miałam godzinę jazdy na placu ale wjeżdżam a tu nie odśniezone hahah

Od: Rafał Krzyszowski, Marzanna z dnia 31.01.2013

Opinia: Sprostowanie - Neutralna

Treść:

Jak widzisz na krytykę jesteśmy gotowi, a strona jest aktualizowana i będzie można dodać również pod negatywem, tylko jest jedno ale, czy aby napewno chodzi Tobie o Marzanne, ponieważ sprawdzająć grafiki jazd z wielu miesięcy nie ma w nim Twojego Nazwiska, z drugiej strony plac nasz jest zawsze na czas odśnieżony. Pozdrawiamy :)

Od: Dorota z dnia 11.02.2013

Opinia: Pozytywna - Pozytywna

Treść:

Świetna szkoła, szczerze polecam! Pozdrowienia dla całej drużyny. Ps. Szczególne podziękowania dla Grześka.

Od: Maria Z. z dnia 12.02.2013

Opinia: pozytywna - Pozytywna

Treść:

Prawko zdane za pierwszym razem! Podziękowania dla p. Adama i Rafała - instruktorów z ogromną wiedzą i pasją, dla Moniki, zawsze uśmiechniętej, za jej profesjonalizm. Szczególne podziękowania dla p. egzaminatora Januszka za cierpliwość i trud włożony w przygotowanie do egzaminu :D. Ps. Szacun \" Miszczu\" :P.

Od: Ola z dnia 22.02.2013

Opinia: POLECAM:) !!!!! - Pozytywna

Treść:

Marzanna to najlepsza szkoła nauki jazdy! Podczas trwania całego kursu panuje naprawdę świetna atmosfera. Uczą tam świetni instruktorzy co sprawia, że na jazdy przychodzi się z ogromną przyjemnością. Aż szkoda, że to już koniec mojej przygody z prawem jazdy;) Szczególnie dziękuje: Grześkowi- mojemu ulubionemu instruktorowi :D , Monice- która zawsze witała mnie uśmiechem oraz Panu Adamowi- dowódcy całej drużyny:) Zawsze bardzo miło będę wspominać czas spędzony w Marzannie. Gorąco polecam wszystkim przyszłym kierowcom. :)

Od: Norbert G. z dnia 26.02.2013

Opinia: Duży + dla Waszej szkoły - Pozytywna

Treść:

Jak dla mnie najlepsza szkoła w Olkuszu i okolicach! Znają się na rzeczy. Nie tylko uczą jak zdać egzamin, ale przede wszystkim uczą jeździć!! Nie każdy OSK to potrafi! Gdybym musiał jeszcze raz zapisywać się na kurs, wybrałbym Was!

Od: Magdalena Z. z dnia 14.04.2013

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Jestem jak najbardziej zadowolona. ;) Polecam wszystkim. Bardzo miła atmosfera zarówno w biurze, jak i na jazdach, a instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. ;) Egzamin zaliczyłam bez żadnych błędów. ;))

Od: Gabrysia P z dnia 30.04.2013

Opinia: POLECAM !!! - Pozytywna

Treść:

Jestem w pełni zadowolona, moim zdaniem najlepsza szkoła w okolicy ! :) znakomita atmosfera na wykładach oraz podczas jazd :) profesjonalne przygotowanie do egzaminów :) Kategoria B zdana za pierwszym razem w Krakowie ! :D Polecam wszystkim :)

Od: Justyna I. z dnia 01.07.2013

Opinia: Polecam! - Pozytywna

Treść:

Super szkoła ! Prawko zdane za pierwszym razem. Polecam ;)

Od: Kacper Ł. z dnia 03.07.2013

Opinia: ? - Pozytywna

Treść:

gdzie lepiej zdawać? Kraków czy Dąbrowa Górnicza?

Od: Ela P. z dnia 07.08.2013

Opinia: Pozytywna - Pozytywna

Treść:

Polecam. Pan Adam fajnie prowadzi wykłady. Instruktorzy sympatyczni i cierpliwi, podziękowania dla Grzegorza J. za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i oczywiście pozdrawiam całą drużynę :) zdane w Krakowie i namawiam na Kraków...

Od: Kamil T. z dnia 28.08.2013

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Egzamin teoretyczny zdany na max. ilosc punktow, praktyka w krakowie zdana bez zarzutu :) wszystko świetnie zorganizowane, najlepsza szkoła nauki jazdy w Olkuszu.

Od: Renata Dratwa z dnia 06.09.2013

Opinia: POLECAM - Pozytywna

Treść:

Najlepsza szkoła w mieście :) ogromne podziękowania dla p.Adama i dla Grzesia J. :) oczywiście prawko zdane przy pierwszym podejściu :) POLECAM jak najbardziej

Od: Magdalena Bałazy z dnia 23.09.2013

Opinia: Kat. A - Pozytywna

Treść:

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Chcesz nauczyć się jeździć motocyklem - idź do Marzanny. Instruktor to czynny motocyklista, uczy techniki jazdy z pasją. Sympatyczni ludzie, świetny zespół, miła atmosfera, polecam serdecznie, równiez na inne kategorie!

Od: Magdalena Bałazy z dnia 23.09.2013

Opinia: Kat. A - Pozytywna

Treść:

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Chcesz nauczyć się jeździć motocyklem - idź do Marzanny. Instruktor to czynny motocyklista, uczy techniki jazdy z pasją. Sympatyczni ludzie, świetny zespół, miła atmosfera, polecam serdecznie, równiez na inne kategorie!

Od: Ania i Paulina z dnia 04.10.2013

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Olkuszu :) Szczególnie polecamy instruktorów pana Adama i pana Karola. Świetnie prowadzone wykłady, bardzo miła atmosfera na jazdach, profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo miło wspominamy kurs, chętnie zrobiłybyśmy go jeszcze raz . :) Pozdrawiamy wciąż uśmiechniętą panią Monikę, która zawsze służy dobrą radą i miłym słowem.

Od: Przemek Sz. z dnia 02.11.2013

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Dzięki wielkie. Gorąco polecam tą szkołę. Zdane za pierwszym razem - szczególne podziękowania dla Grześka.

Od: Dawid T. z dnia 19.04.2015

Opinia: Polecam - Pozytywna

Treść:

Polecam wszystkim, zdane od strzała, rewelacyjna szkoła !!